Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
 • ASP CORREDORIA D’ASSEGURANCESPremis Catalunya Construcció 2017
 • ASP CORREDORIA D’ASSEGURANCESPremis Catalunya Construcció 2017
 • ASP CORREDORIA D’ASSEGURANCESPremis Catalunya Construcció 2017
 • Premis Catalunya Construcció 2017
 • Premis Catalunya Construcció 2017

La nostra corredoria d'assegurances

Som Corredoria d’Assegurances del Col•legi d’Aparelladors de Barcelona des del febrer del 2011 i  donem  suport a les necessitats derivades tant de l’exercici de l’activitat de l’arquitectura,  com  personals, dels col•legiats i col•legiades i els seus familiars.

La nostra trajectòria ha estat basada en l’ experiència de diferents vessants  professionals i del coneixement de les responsabilitats que se’n deriven d’elles a l’àmbit de la construcció i de l’edificació.

 A ASP CORREDORIA, disposem d’un equipo humà altament qualificat en assegurances personals, que buscant  en el mercat et facilitarem  les millors alternatives asseguradores per donar  cobertura a les teves necessitats, fent fàcil la contractació i el seguiment i resolució de les possibles reclamacions.

Del nostre equip rebràs una atenció personalitzada, on et facilitem  un assessorament a mida i pressupost sense compromís,  on coneixem el que fas... i volem fer-t’ho fàcil.

Vine a conèixer la teva Corredoria.

Veure més

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Musaat obre la segona edició de beques per a la Certificació Professional ACP
  20 SETEMBRE

  Musaat obre la segona edició de beques per a la Certificació Professional ACP

  Musaat llança la segona edició de la seva beca social per a la Certificació Professional de la ACP, mitjançant la qual bonificarà amb 200€ els primers quinze mutualistes interessats en obtindre la mencionada certificació en qualsevol de les seves modalitats i categories. 
  Llegir més
 • La necessitat de mantenir una pòlissa de responsabilitat civil professional per els hereus d’un aparellador, arquitecte tècnic o arquitecte.
  18 SETEMBRE

  La necessitat de mantenir una pòlissa de responsabilitat civil professional per els hereus d’un aparellador, arquitecte tècnic o arquitecte.

  La professió d’arquitectura tècnica, així com la d’arquitectura, té unes obligacions legals, que no finalitzen amb la jubilació o defunció del aparellador, arquitecte tècnic o arquitecte sinó amb els terminis establerts a la LOE. Quan un familiar accepta una herència d’un aparellador, arquitecte tècnic o arquitecte ha de saber que s’hereten els bens i drets del finat així com les deutes i obligacions. Per això és important disposar d’una pòlissa de responsabilitat civil professional que empari aquests supòsits, no deixant als hereus sense cobertura.

  Llegir més
 • Nova convocatòria de beques ASP per a la formació 2017-2018
  20 JULIOL

  Nova convocatòria de beques ASP per a la formació 2017-2018

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat i apostem fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats de responsabilitat civil professional. Per aquest motiu hem aprovat la convocatòria de beques per a la formació per determinats màsters i postgraus dins del programa formatiu del CAATEEB 2017-2018.
  Llegir més
 • La Responsabilitat Civil Professional dels técnics de l'Edificació
  19 JULIOL

  La Responsabilitat Civil Professional dels técnics de l'Edificació

  Els tècnics de la construcció han de disposar d’una assegurança de Responsabilitat Civil Professional per cobrir la responsabilitat que es pugui derivar de les seves actuacions professionals i no estar desprotegits davant les reclamacions que de tercers puguin rebre. En ASP intentem donar les millors solucions asseguradores perquè tant els Aparelladors, Arquitectes Tècnics/Enginyers d'Edificació com Arquitectes i altres professionals de la construcció tinguin una assegurança adaptada a les seves necessitats i que empari les reclamacions que puguin rebre.

  Llegir més

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar