Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
 • RC construccióPremis Catalunya Construcció 2017
 • Assegurança per a arquitectesPremis Catalunya Construcció 2017
 • Assegurança de Responsabilitat civil
Premis Catalunya Construcció 2017
 • Premis Catalunya Construcció 2017
 • Premis Catalunya Construcció 2017

La nostra corredoria d'assegurances

Som Corredoria d’Assegurances del Col•legi d’Aparelladors de Barcelona des del febrer del 2011 i  donem  suport a les necessitats derivades tant de l’exercici de l’activitat de l’arquitectura,  com  personals, dels col•legiats i col•legiades i els seus familiars.

La nostra trajectòria ha estat basada en l’ experiència de diferents vessants  professionals i del coneixement de les responsabilitats que se’n deriven d’elles a l’àmbit de la construcció i de l’edificació. Si ets arquitecte, aparellador o un altre tipus de professional de la construcció, t'oferim la millor opció per la teva assegurança RC (Responsabilitat Civil) professional).

 A ASP CORREDORIA, disposem d’un equipo humà altament qualificat en assegurances personals, que buscant  en el mercat et facilitarem  les millors alternatives asseguradores per donar  cobertura a les teves necessitats, fent fàcil la contractació i el seguiment i resolució de les possibles reclamacions.

Del nostre equip rebràs una atenció personalitzada, on et facilitem  un assessorament a mida i pressupost sense compromís,  on coneixem el que fas... i volem fer-t’ho fàcil.

Vine a conèixer la teva Corredoria.

Veure més

Notícies d'assegurancesNotícies d'assegurances

 • Resolució d'adjudicació de beques per a la formació Novembre 2017 ASP Corredoria
  27 NOVEMBRE

  Resolució d'adjudicació de beques per a la formació Novembre 2017 ASP Corredoria

  Asp Corredoria d'Assegurances esta compromesa en millorar la qualitat de l'exercici dels seus clients professionals, aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació, que comporta una disminució de la sinistralitat en les pòlisses de responsabilitat civil professional dels tècnics i aposta fermament per la formació especialitzada dels seus assegurats. Aquí està disponible la resolució d'adjudicació de beques per a la formació Novembre 2017 d'ASP Corredoria d'Assegurances SLU.

  Llegir més
 • Es necessària l’assegurança decennal de danys en una obra de reforma o rehabilitació?
  02 OCTUBRE

  Es necessària l’assegurança decennal de danys en una obra de reforma o rehabilitació?

  Segons la LOE l’assegurança decennal de danys en el cas d’obres de reforma o rehabilitació NO és obligatòria, però si hi ha canvi d’ús a l’edifici, SI que serà necessària la seva contractació per a la posterior inscripció registral.

  Llegir més
 • És obligatori contractar l’assegurança de vida amb l’entitat financera?
  29 SETEMBRE

  És obligatori contractar l’assegurança de vida amb l’entitat financera?

  A vegades ens trobem amb que les entitats financeres obliguen els seus clients a contractar l’assegurança de vida amb ells a unes primes que resulten més cares que la mitja del mercat assegurador. Segons la llei no hi ha obligació de vincular l’assegurança de vida a altres productes financers, per exemple en el cas de les hipoteques no poden obligar-nos a contractar l’assegurança de vida amb ells, però hem de vigilar per si tenim cap tipus de bonificació que no ens penalitzin per el fet de portar-nos l’assegurança de vida a l’entitat que més ens interessi.

  Llegir més
 • Musaat obre la segona edició de beques per a la Certificació Professional ACP
  20 SETEMBRE

  Musaat obre la segona edició de beques per a la Certificació Professional ACP

  Musaat llança la segona edició de la seva beca social per a la Certificació Professional de la ACP, mitjançant la qual bonificarà amb 200€ els primers quinze mutualistes interessats en obtindre la mencionada certificació en qualsevol de les seves modalitats i categories. 
  Llegir més

On som

Ampliar
Tancar
Ampliar
Tancar